Verkkoajanvarauksen ohjeet

 

Verkkoajanvarauksen kautta voit varata ajan haluamallesi yleis- tai erikoislääkärille. Voit käyttää verkkoajanvarausta, jos olet käynyt asiakkaanamme aiemmin, jolloin tietosi löytyvät järjestelmästämme. Ajanvarausohjelma opastaa teitä aikaa varatessanne.Muistakaa ottaa itsellenne ylös ajanvarauskoodi jonka ohjelma ilmoittaa.

Verkkoajanvarauksesta voit saada halutessasi tekstiviestivarmennuksen. Viesti lähtee n. 10 min. kuluttua ajanvarauksesta ja tulee viestivälityskeskuksen numerosta (045 7396005) eikä siihen numeroon voi vastata viestiin.Huomioikaa että sähköinen ajanvaraus tallentuu vain jos olette vahvistaneet varauksen.

Mikäli verkkoajanvaraus ei hyväksy varaustanne, ottaa yhteyttä ajanvaraukseemme.Vastuu verkossa varatuista ajoista on aina varaajalla.

Uutena asiakkaana varaa ensimmäinen aikasi puhelinajanvarauksemme kautta p. 05 2111 500.

Voit varata ajan joko yksityisasiakkaana tai työterveyshuollon asiakkaana. Työterveyshuoltomme sivuilta löydät työterveysasiakkaita koskevat tarkemmat ohjeet. Pyydämme myös tarkistamaan ennen varausta, sisältyykö erikoislääkärin  tai muun ammatinharjoittajan palvelu työterveyshuoltosopimukseesi.

Toimenpide- ja todistusaikoja ei voi varata internet-ajanvarauksen kautta.

Mikäli teiltä on otettu röntgen, UÄ- tai magneettitutkimuksia olkaa hyvä ja varmistakaa että kuvat ovat valmiina ennen kuin tulette vastaanotolle. Kuvien valmistuminen kestää yleensä 1-3 arkipäivää.

Sähköisessä ajanvarauksessa ajat näkyvät 30 vrk eteenpäin.

Kaikkien lääkäreiden ja muiden vastaanottajien ajat eivät ole varattavissa sähköisen ajanvarauksen kautta, vaan osa varattavissa vain puhelimitse.

Mikäli haluamallesi vastaanottajalle tai erikoislääkärille ei löydy vapaita aikoja, ota yhteys puhelimitse ajanvaraukseen puh. 05 2111 500.Kaikki ajanvarausajat eivät näy sähköisessäajanvarauksessa.

Osalle lääkäreistä ajat varattavissa vain puhelimitse.

Varatun ajan peruminen

Järjestelmässä voi perua vain verkkoajanvarauksen kautta varatun ajan. Mahdollista peruutusta varten pyydämme merkitsemään muistiin varausvahvistuksessa mainitun varauskoodin. Esteen sattuessa peruthan varaamasi ajan viimeistään 12 tuntia ennen käyntiä joko verkkoajanvarauksen kautta tai soittamalla ajanvarausnumeroomme. Peruuttamattomasta ajasta pidätämme oikeuden periä käyntipalkkion suuruisen maksun.

Puhelinajanvarauksemme on avoinna arkisin klo 8-17 p. 05 2111 500

Muistathan

  • Aikoja ei voi varata eikä perua sähköpostitse eikä palautelomakkeen kautta.
  • Mainitkaa ilmoittautuessanne, mikäli teillä on työterveyshuollosta tai vakuutusyhtiöltä saatu maksusitoumus käyntiä varten.
  • Työterveysasiakkailta perimme perumattoman käynnin asiakkaalta itseltä.

netajanvaraus uusi

Lue verkkoajanvarauksen ohjeet.